-War Thunder je nova MMO igra!
Izaberite svoju naciju i uskocite
u omiljeni tenk ili avion potpuno besplatno!
Pozovite priatelje i zaigrajte zajedno,a za
vece uzbudenje igrajte na simulator modu!
Pridruzite nam se i zaigrajte WAR THUNDER

O igri

War Thunder je cross- platforma MMO borbena igra za PC , PS4 , Mac i Linuk , posvecena Drugom svetskom ratu vojnom vazduhoplovstvu , oklopnim vozilima i floti . Vi cete ucestvovati u mnogim od glavnih bitaka tokom Drugog svetskog rata i Korejskog rata , boreci se sa pravim igracima iz celog sveta . War Thunder nudi visoko detaljno i personalizovano vojno iskustvu u ratnoj avijaciji i oklopnim vozilima, dajuci igracima pristup stotinama modela aviona sa detaljnim izgledom kokpita , oklopnim vozilima sa veoma velikom vatrenom moci. Upravljanje avionom i tenkom su vestine koje se mogu poboljsavati nakon svake misije . Zahvaljujuci veoma velikom radu i paznji,igra je napravljena i pazljivo radjena do najsitnijeg detalja, da cete zaista imati osecaj kao da ste u samom sredistu borbe iz Drugog svetskog rata,bili vi na kopnu,moru ili u vazduhu. Funkcije ukljucuju : Cross - platforma omugucava borbe izmedu racunara , PS4 , Mac i Linux korisnicima - svi na istom serveru. Preko 600 istorijski tacnih aviona i kopnenih vozila : boraca , bombardera , napadaca , tenkova, samohodne artiljerije i PVO Visestrukim podesavanjima mogu se prepoznati tri opcije:
Arcade-u ovom modu je jedino vazno zabaviti se i u ovom nacinu igre ne morate razmisljati na gorivo,municiju i brzinu,vec je jednostavno cista zabava!
Realistic-ovaj mod se malo razlikuje od Arcade moda,u njemu moramo voditi racuna na brzinu,gorivo,visinu leta i jos puno stvari,ovde pocinje pravo Multiplayer iskustvo.
Simulator-ovo je najnapredniji mod,zavalite se u svoje fotelje ,prigrlite svoje Joysticke i zaigrajte suvu simulaciju vazdusnih i kopnenih borbi! Bogat SinglePlayer sadržaj : istorijska i dinamicne kampanje , solo misije , dizajner misija , dostupno za jednog igraca i kooperativne igre . Zapanjujuca grafika , autenticni zvucni efekti i uzubljiva muzika! Za vise informacija kliknuti ovde.

Autor sajta: Nikola Krsmanovic II1
Email: nikkrsmano@gmail.com